My Dear Friend, If You Want To Receive Very New And Hot Entry, Follow Me Here

Let Me have An Easy Way To Reach You Back

Please Press Once And I'll Press YoursToo

Your IP Address is:

Need Another Language For This Site?

Servise Peti Sejuk & Penyamanan Udara

Exchange Banner With Me?

Gaya View.
Copy and paste this code into your web:

Very Hot Entry You Might Like

Read Popular Malaysia News Paper Daily

Updated Everyday. Just Follow Here:
Popular Malaysia News Paper

Friday, August 19, 2011

Rahisa Nak Lajukan Broadband Anda

Entri aku seterusnya hari ini ialah rahsia bagaimana nak lajukan broadband anda. Mungkin dah rama yang dah tahu rahsia ni. Sebenarnya bukanlah rahsia sangat cuma bagi mereka yang tidak tahu perkara ni memanglah masih dalam bentuk rahsia sebab belum tahu ...

Baiklah ini caranya ...

1. Kenalpasti IP anda dengan cari di sini: 


2. Copy dan paste IP anda di Notepad.


3. Edit IP yang anda telah paste tu seperti format di langkah 2 di atas.

4. Save as ke desktop aje ... ok.

5. Larikan dan bukalah apa-apa laman web, pastinya kelajuan memukau.

[Satu lagi, kalau dah larikan dan anda nampak 'time out' kenalpasti IP anda semula. IP akan berubah-ubah mengikut tempat di mana anda berada dan waktu.].

Sekian, cubalah ...

8 comments:

nz_adios said...

best best leh cuba... betul kn leh laju

Somoon Gomp said...

nz_adios, dah try ... any beza tak, proposelah kat kwan-kwan ..

Khairull-Dean said...

try this....

Somoon Gomp said...

hai Khairull-Dean, already try ke ... ok tak..?

Obat kencing Manis said...

informasi yang menarik..makasih

obat kanker kelenjar getah bening said...

makaih banyak

obat herbal asam urat said...

top banget daaahhh

obat herbal miom said...

okidoki banget